CSKA Trabzonspor'dan korkuyor!

Milli takımdan dönen Didier Zokora, "CSKA Moskova'daki arkadaşım Doumbia, İnter'den sonra en çok bizden çekindiklerini söyledi" dedi.Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası elemelerinde Ruanda'yı 5-0 yendiği maçta forma giyen Didier Zokora, dün Trabzon'a dönerek

CSKA Trabzonspor'dan korkuyor!

Milli takımdan dönen Didier Zokora, "CSKA Moskova'daki arkadaşım Doumbia, İnter'den sonra en çok bizden çekindiklerini söyledi" dedi.

Fildişi Sahili'nin Afrika Kupası elemelerinde Ruanda'yı 5-0 yendiği maçta forma giyen Didier Zokora, dün Trabzon'a dönerek çalışmalara başladı. Hayli neşeli olduğu gözlenen yıldız futbolcu, milli takım kampında yaşadığı bir olayı anlattı.

Zokora, CSKA Moskova'da forma giyen vatandaşı Seydou Doumbia ile Şampiyonlar Ligi hakkında konuştuklarını söyledi.

Bizi çok iyi tanımıyorlar
Doumbia'nın kendisine "Rusya'da Trabzonspor ismen tanınan takım ancak ayrıntılı bilgileri yok. Açıkçası grupta İnter'den sonra en çok sizden çekiniyoruz" dediğini ifade eden Zokora, "Anlaşılan bize karşı temkinli oynayacaklar" diye konuştu.

Yıldız oyuncu, arkadaşının "Trabzon hakkında bilgi ver" talebine ise şakayla "Sizi yenince bizi daha iyi tanırsınız" diye karşılık verdiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor