CSKA Moskova şokta!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden CSKA Moskova sahasında Terek ile 2-2 beraber kaldı.Rusya Ligi'nde 27. hafta maçında Luzhniki Stadı'nda Terek ile karşılaşan CSKA Moskova, Terek ile 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu.Şampiyonlar Ligi

CSKA Moskova şokta!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden CSKA Moskova sahasında Terek ile 2-2 beraber kaldı.

Rusya Ligi'nde 27. hafta maçında Luzhniki Stadı'nda Terek ile karşılaşan CSKA Moskova, Terek ile 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un rakibi olan CSKA, hakem Sergey Lapochkin'in yönetittiği maçta sahasında Terek'i konuk etti. CSKA maçın 39. dakikasında yıldız oyuncusu Vagner Love'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da rakip sahada etkili olmayı başaran CSKA 39. dakikada Fildişili oyuncusu Seydou Doumbia ile farkı 2'ye çıkardı. Böylece maçın ilk yarısı 2-0 CSKA üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ise üstün olan taraf Terek'ti. 2 dakikada bulduğu 2 golle Terek beraberliği sağladı. Terek'in gollerini 67. dakikada Oleksandr Pavlenko, 68. dakikada ise Levan Gvazava kaydetti.

Bu sonucun ardından CSKA 52 puanla 2. sırada kalırken, Terek 11. sırada yer aldı. CSKA Moskova 28. haftada Anzhi ile karşılaşırken Terek ise sahasında Amkar'ı konuk edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor