Ç.Rizespor'da Sürpriz Gelişme

Aykut Ferah, Altan'ın, kulüp başkanı Abdulkadir Çakır ile yaptığı görüşme sonrası yeniden takıma döndüğünü ifade ederek, “Altan, Rize için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Hocamızın görevi bırakmasının ardından başkanımız kendisi ile bir ke

Ç.Rizespor'da Sürpriz Gelişme


Aykut Ferah, Altan'ın, kulüp başkanı Abdulkadir Çakır ile yaptığı görüşme sonrası yeniden takıma döndüğünü ifade ederek, “Altan, Rize için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Hocamızın görevi bırakmasının ardından başkanımız kendisi ile bir kez daha görüşerek böyle bir dönemde yeniden takıma dönmesini istedi. Ailesiyle görüştük. Çocuklarının eğitimi İstanbul'da devam edecek. Altan ile kaldığımız yerden iyi işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Emrah Eren ile ilgili bazı basın organlarında, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Ferah, “Emrah, bize üzgün olduğunu ama hiç bir zaman Rizespor'u böyle bir durumda bırakıp gitmeyi düşünmediğini söyledi. Emrah ve Altan bizim iki önemli oyuncumuz ve takım kaptanlarımız. Çaykur Rizespor sıkıntılı dönemini en kısa sürede atlatarak başarılı olacaktır. Bu başarıların içerisinde Emrah ve Altan'ın büyük katkısı olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor