Ç.Rizespor'da neler oluyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçen hafta görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin ile yeniden anlaşma sağladı. Rize Sportif A.Ş. ile son kez bir araya gelecek olan Diyadin'in yarın Antalya kampına katılacağı belirtildi. Bank As

Ç.Rizespor'da neler oluyor
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, geçen hafta görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin ile yeniden anlaşma sağladı. Rize Sportif A.Ş. ile son kez bir araya gelecek olan Diyadin'in yarın Antalya kampına katılacağı belirtildi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da devre arasına girilmesiyle birlikte ilginç gelişmeler yaşanıyor. Başkan Kadir Çakır, önce teknik direktör Metin Diyadin'in görevine son verdi, ardından kendisi istifa etti. Ancak Çakır, 48 saat sonra istifasından vazgeçerek geri dönme kararı aldı. Yeniden göreve dönen Çakır, Rize Sportif A.Ş. Başkanı Şadan Kalkavan ile bir araya geldi. Toplantıda önceki hafta görevine son verilen teknik direktör Metin Diyadin'le yeniden yola devam kararı alındı. Yapılan görüşmelerin ardından Diyadin'le de anlaşma sağlandı. Metin Diyadin'in yarın Antalya kampına katılması bekleniyor.

Bu arada teknik direktör Metin Diyadin'le yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan ve Diyadin'in gönderilmesinin ardından affedilerek kadroya dahil edilen kaptan Kürşat'ın da, Metin Diyadin'in yeniden takıma dönmesiyle ayrılmak istediği belirtildi. Kürşat'la birlikte Okan ve Şadi'nin de takımdan ayrılmayı düşündüğü vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor