Ç.Rizespor'da kongre kararı

Eğer bu tarihte çoğunluk sağlanamazsa 22 Kasım'da kongreye gideceğiz. Ben Rizespor'da küme düşüren başkan olarak anılmak istemiyordum. O nedenle sezon başında işi sıkı tuttuk. En kaliteli hoca ve futbolcuları bünyemize kattık. Bakıldığında liderle aramızd

Ç.Rizespor'da kongre kararı
Eğer bu tarihte çoğunluk sağlanamazsa 22 Kasım'da kongreye gideceğiz. Ben Rizespor'da küme düşüren başkan olarak anılmak istemiyordum. O nedenle sezon başında işi sıkı tuttuk. En kaliteli hoca ve futbolcuları bünyemize kattık.

Bakıldığında liderle aramızda sadece 4 puan fark var. Bu farkı kapatıp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyordum. Ancak tepkiler ve yaşanan istifalar sonrası olağanüstü kongre kararı almak zorunda kaldık" dedi.

Çakır, yeniden başkan adayı olup olmayacağı yönündeki sorular üzerine ise yapacağı görüşmelerden sonra kararını vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor