Ç.Rizespor transferde bastırıyor!

Süper Lig'de önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor transfer çalışmalarına hız verdi.Defans, orta saha ve forvete takviye yapma konusunda kararlı olan yeşil-mavililer, Groningen'den Tjaronn Chery ve Malmö'den Filip Helender için ç

Ç.Rizespor transferde bastırıyor!

Süper Lig'de önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Çaykur Rizespor transfer çalışmalarına hız verdi.

Defans, orta saha ve forvete takviye yapma konusunda kararlı olan yeşil-mavililer, Groningen'den Tjaronn Chery ve Malmö'den Filip Helender için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik Direktör Hikmet Karaman da çalışmaları yakından izliyor. 

3 milyon euro istendi 

Groningen 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Chery için 3 milyon euro bonservis ücreti istedi. Yöneticilerin bu rakamı düşürmek için pazarlık yaptığı belirtiliyor. Filip Helender için de kulübü Malmö'ye bonservisi için son olarak 1 milyon euro teklifte bulunduğu öğrenildi. Oyuncunun yıl sonunda Malmö ile sözleşmesi sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor