Ç.Rizespor Trabzonsporlu futbolcuyu bitiriyor

Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Lualua, Sercan Kaya ve Oğuzhan Berber’le ipleri koparan Karadeniz ekibi, yerlerini deneyimli isimlerle doldurmanın planlarını yapıyor. Bourdeaux, Werder Bremen ve Lille gibi Avrupa’nın önemli kulü

Ç.Rizespor Trabzonsporlu futbolcuyu bitiriyor
Çaykur Rizespor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor.
 
Lualua, Sercan Kaya ve Oğuzhan Berber’le ipleri koparan Karadeniz ekibi, yerlerini deneyimli isimlerle doldurmanın planlarını yapıyor. Bourdeaux, Werder Bremen ve Lille gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinin formasını giyen Ludovic Obraniak’ı transfer eden Yeşil-Mavililer’de Mustafa Yumlu ısrarı devam ediyor. Trabzonspor’da kadro dışı kalan ve Uğur Demirok transferinin ardından forma umutları tamamen sona eren 27 yaşındaki futbolcuda artık sona gelinmiş durumda. Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Ersun Yanal’ın da onay verdiği bu görüşmelerin cuma gününe kadar olumlu sonuçlanması ve imzaların atılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Hikmet Karaman’ın transfer listesi bununla da sınırlı değil. Deneyimli hocanın yönetimden birkaç ismi de istediği gelen haberler arasında.
 
Son iddia N’Djeng
 
Hikmet Karaman’ın son gözdesinin Yannick N’Djeng olduğu öğrenildi. Tunus’un Esperance takımında forma giyen 25 yaşındaki forvetin, Çaykur Rize’ye gelmeye sıcak baktığı ileri sürülüyor. Kamerunlu forvet oyuncusunun ortalama 1 milyon Euro değerinin olduğu gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler