Ç.Rizespor kazanmak zorunda!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, ligde kalma yolunda önemli bir sınav olarak değerlendirdiği Akhisar Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi. Akhisar Belediyespor maçının ligde kalma adına çok ön

Ç.Rizespor kazanmak zorunda!
Çaykur Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, ligde kalma yolunda önemli bir sınav olarak değerlendirdiği Akhisar Belediyespor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.
 
Akhisar Belediyespor maçının ligde kalma adına çok önemli olduğuna işaret eden ve  alınacak her puanın büyük önem taşıdığını söyleyen Uğur Tütüneker, "Akhisar Belediyespor ile çok önemli ve zor bir maç oynayacağız. Puanlarla dönebilirsek önemli bir avantaj sağlarız. Zaman zaman sıkıntılar olabilir ama 1 puan bile almak takıma moral veriyor" dedi. Ligin her hafta daha karışık hale geldiğini ifade eden Tütüneker, şöyle devam etti:
 
"SERİ YAKALAMALIYIZ"
 
"2 hafta üst üste kazanan takım iyi yerlere geliyor. Son 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik aldık. Şimdi galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Elbette lig kolay değil. Her takımın bir iddiası ve hedefi var. Sonuna kadar mücadele sürecek. Akhisar Belediyespor'u yenebiliriz. Planlarımızı o yönde yapıyoruz. Sıkıntılarımız sadece sakatlıklar. Onun haricinde hiç bir sorunumuz yok."
 
DESTEK İSTEDİ
 
Taraftarları konusuna da değinen Uğur Tütüneker, "Eskiden Rize’ye geldiğimde çok coşkulu bir taraftar ile karşılaşırdım. Ama şu an istediğimiz desteği arkamızda göremiyoruz. Bizim onlara ihtiyacımız var. Bizi desteklesinler, bize güvensinler. Bu takımı layık olduğu yerlere getireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor