Ç.Rizespor Karaca sesleri

Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük için yardımcı antrenör Mehmet Ali Karaca da güçlü adaylardan biri.Rize Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Karaca'nın teknik direktör adaylarından biri olduğunu belirtmiş ve görüşme yapıldığını doğrulamıştı. Aykut Kocaman ve b

Ç.Rizespor Karaca sesleri

Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük için yardımcı antrenör Mehmet Ali Karaca da güçlü adaylardan biri.

Rize Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Karaca'nın teknik direktör adaylarından biri olduğunu belirtmiş ve görüşme yapıldığını doğrulamıştı. Aykut Kocaman ve bir kaç isimle daha görüşmeler devam etse de camiayı yakından tanıması Mehmet Ali Karaca'yı avantajı olarak görülüyor.

Karaca, geçtiğimiz sezon 15 hafta ardı ardına galibiyet elde edemeyen Çaykurspor’da Teknik Direktör Rıza Çalıybay’ın takımdan ayrılması ile 21. haftada Çaykur Rizespor’un Gaziantepspor karşısında aldığı 5-1’lik galibiyette teknik direktör olarak takımı sahaya çıkartmıştı.

Rizespor taraftarları da uzun bir süre sonra takımın başında yine bir Rizeli hocanın olmasını istiyor ve Karaca'ya desteklerini internette ortaya koyuyor.

52 yaşındaki teknik adam, 2005'ten bu yana Çaykur Rizespor'da görev yapıyor.

Aykut Kocaman, Karaca ve bir kaç isimle daha görüşmelerini sürdüren Rizespor'da yeni teknik direktörün hafta sonuna kadar belli olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor