Ç.Rizespor hocasını buldu

Çaykur Rizespor Metin Diyadin'den boşalan Teknik direktörlük sorununu Suat Kaya ile çözdü.

Ç.Rizespor hocasını buldu

Çaykur Rizespor Metin Diyadin'den boşalan Teknik direktörlük sorununu Suat Kaya ile çözdü. Suat Kaya Rizespor ile 1,5 yıllığına sözleşme imzaladı.

Çaykur Rizespor'un, hedefi olan bir takım olduğunu belirten Kaya, ''Bu hedef doğrultusunda anlaşmaya vardık. İnşallah yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Çaykur Rizespor'u layık olduğu Süper Lig'e tüm camianın desteğiyle taşıyacağız'' dedi.

Antalya'ya giderek kampa katılacağını ifade eden Kaya, ''Hedeflerimizin ve beklentilerin bilincindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımızla yarın ilk toplantımızı yaparak hedeflerimizi anlatacağız. Bu doğrultuda, ayrılacak veya takıma katılacak olan futbolcu arkadaşlarımız olacak. Futbolcu kardeşlerimizle görüşmelerin ardından transfer netlik kazanacak'' diye konuştu.

Kaya'nın, futbolcularla yapacağı görüşmenin ardından 1'er savunma ve orta alan oyuncusu transferi isteyebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor