Ç.Rizespor Bolu'ya boyun eğdi

Sezona çok kötü bir giriş yaparak ilk 3 haftada galbiyet yüzü göremeyen Boluspor ilk galibiyetin 4. haftada alarak rahat bir nefes aldı. Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip 28. dakikada aradığı golü Mehmet Ayaz ile buldu ve zorlu rakibi karşısında 1

Ç.Rizespor Bolu'ya boyun eğdi
Sezona çok kötü bir giriş yaparak ilk 3 haftada galbiyet yüzü göremeyen Boluspor ilk galibiyetin 4. haftada alarak rahat bir nefes aldı.

Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip 28. dakikada aradığı golü Mehmet Ayaz ile buldu ve zorlu rakibi karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında Çaykur Rizesporlu Mehmet Şeker ikinci sarı kartını görüp, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karadeniz temsilcisi ikinci 45 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldı. İkinci yarının uzatma dakikalarında ev sahibi ekip Erdem Özgenç ile bir gol daha buldu ve maç Boluspor'un 2-0 üstünlüğü ile noktalanadı.

Çaykur Rizespor bu mağlubiyetle 7 puanda kalırken, Boluspor ligdeki ilk galibiyetini alarak 4 puana yükseldi.

STAT: Bolu Atatürk
HAKEMLER: Hakan Özkan, Serkan Akarcan, Gökmen Olgaç
BOLUSPOR: Ziya, Erdem, Gökhan, Aytek, Cem, Mehmet, Fatih (Sezer dk. 82), Tayfun (İbrahim Yavuz dk. 89), Ömer, İbrahim Parlayan, Sertan (Ferdi dk. 90)
YEDEKLER: Atacan, Seydihan, Serkan, Edin
TEKNİK DİREKTÖR: Serhat Güller
ÇAYKUR RİZESPOR: Ferhat, Serdar (Murat Uluç dk. 61), Erman, Okan, Ahmet Görkem, Engin, Mustafa, Murat Ocak (Ömer dk. 26), İlhan, Volkan (Sedat dk. 46), Emrah
YEDEKLER: Özden, Sadi, Özgür, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin
KIRMIZI KART: Mustafa (dk. 44) (Çaykur Rizespor)
GOLLER: Mehmet (dk. 29), Erdem (dk. 90+3)
SARI KARTLAR: Tayfun, Erdem, Ömer (Boluspor)



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor