Ç.Rizespor "4" köşe oldu

Bank Asya 1. Lig'in beşinci haftasında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ederken Ousman Jallow 3 golle sahanın yıldızı oldu.Bank Asya 1. Lig'in beşinci haftasında Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa, Rize'de karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin

Ç.Rizespor "4" köşe oldu

Bank Asya 1. Lig'in beşinci haftasında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ederken Ousman Jallow 3 golle sahanın yıldızı oldu.

Bank Asya 1. Lig'in beşinci haftasında Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa, Rize'de karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Rizespor'un gollerine 21, 35 ve 52. dakikalarda Ousman Jallow ve 68. dakikada Aytek Aşıkoğlu imza atarken, Kasımpaşa'nın golleri 12. dakikada Mesut Yılmaz kendi kalesine ve 74. dakikada Nikolai Dimitrov'dan geldi.

Bu maçta hat-trick yapan Ousman Jallow, böylece ligde bir maçta üç gol birden atan ilk oyuncu olma ünvanına da sahip oldu.

Bu skor sonucunda puanını 10'a yükselten Çaykur Rizespor averaj ile liderliğe otururken Kasımpaşa 8 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler