Ç.Rize Oftaş'ı gözüne kestirdi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, hafta sonu sahalarında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.Arıca, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale çıkmalarının takıma büyük moral kaz

Ç.Rize Oftaş'ı gözüne kestirdi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, hafta sonu sahalarında Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Arıca, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale çıkmalarının takıma büyük moral kazandırdığını ifade ederek, ''Fakat, ligdeki durumumuz da ortada. Lige konsantre olup Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçını mutlaka kazanmak zorundayız'' dedi.
Hem lig hem de kupada hedeflerinin bulunduğunu belirten Arıca, ''Ligde ve kupada kontrolü kaybetmeden başarılı olmak istiyoruz. Fakat kupayı kuralar çekilinceye kadar unuttuk. Artık ligde oynayacağımız Genlerbirliği OFTAŞ Spor maçını düşünüyoruz'' diye konuştu.

Arıca, futbolcularının her geçen gün, ne yapmaları gerektiğini daha iyi kavradığını kaydederek, şöyle devam etti:
''Futbolcularım oyun sistemimizin içindeki rollerini tam olarak anlamaya başladılar. Bu da beraberinde yavaş yavaş saha içerisinde uyumu getiriyor. Futbolcularım, sistem içerisinde kendi kapasitelerini tam olarak yansıttıkları zaman başarıyı yakalayacağız. Zaten sisteme uymayan kadroda yer almayacak.''


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler