Cristiano Ronaldo kırbaç cezasıyla karşı karşıya! Tek şartla affedecekler

İran'da bekar bir kadına dokunduğu için kırbaç cezasıyla yargılanması gündemde olan Cristiano Ronaldo tek şartla affedilecek.

Cristiano Ronaldo kırbaç cezasıyla karşı karşıya! Tek şartla affedecekler

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelmişti. İran yasalarına göre bekar bir kadına sarıldığı ve dokunduğu için 99 kırbaç cezasıyla yargılanması gündemde olan Portekizli yıldız, yalnızca suçunu kabul edip "Pişmanım" derse affedilecek.

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Persepolis ile oynanacak karşılaşma için Al Nassr ile İran'a giden Cristiano Ronaldo, burada portresini çizen engelli ressam Fatemeh Hamami ile buluşmuştu. Portekizli yıldızın bekar bir kadına sarılması ve dokunması ülkede olay olurken, kırbaç cezasıyla yargılanması gündeme geldi. Ronaldo'nun affedilmesinin tek yolu ise pişman olduğunu söylemesi.

ZİNA İLE EŞ DEĞER TUTULUYOR

Sportface'de yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo'nun Fatemeh Hamami'ye sarılması gündem oldu. İran'da bekar bir kadına sarılmak, zina ile eşdeğer tutulurken Portekizli yıldızın 99 kırbaç cezasıyla yargılanabileceği belirtildi. Dünyaca ünlü futbolcunun pişman olduğunu söylemesi durumunda affedileceği belirtiliyor.

İRAN'A BİR DAHA YOLUNUN DÜŞMESİ ZOR

Alman basınından RTL ise Cristiano Ronaldo'nun cezayı almasının mümkün olmadığını yazdı. Portekizli yıldızın ceza alsa bile fikstür gereği bir daha yolunun İran'a düşmeyeceğini, cezanın sadece İran sınırları içinde geçerli olacağı belirtildi.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor