Cristiano Ronaldo isyan etti

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, magazin basınında çıkan FIFA Başkanı Sepp Blatter'in eski sevgilisi Rus model Irina Shayk ile bir gecelik aşk yaşadığı haberlerine sert tepki göstererek, "Beni rahat bırakın" dedi.Cristiano Ronaldo yayı

Cristiano Ronaldo isyan etti

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, magazin basınında çıkan FIFA Başkanı Sepp Blatter'in eski sevgilisi Rus model Irina Shayk ile bir gecelik aşk yaşadığı haberlerine sert tepki göstererek, "Beni rahat bırakın" dedi.

Cristiano Ronaldo yayınladığı bir video konuşmasında, "Asla özel hayatımla ilgili konuşmadım. Ancak son haftalarda bazı basın organları hakkımda kötü konuşmaya başladı. Bir sevgilim var. Beni rahat bırakın. Her yıl yaptığım gibi sadece işimi yapıyorum. İmajımı kötülemeye çalışıyorsunuz ama bunda başarılı olamayacaksınız" diye konuştu.

Ronaldo kendisini destekleyen taraftarlara da mesaj göndererek, "Zor bir yıl oldu. Bana sürekli destek verdiğiniz için size teşekkür ederim" dedi.

İspanyol magazin basını FIFA başkanı Blatter'in İrina Shayk ile bir gecelik aşk yaşadığını idda etmiş ve bu aşk macerasının Rus modelin Cristiano Ronaldo ile çıktığı döneme rastladığına dikkat çekmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor