Çorum’da Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Çorum amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Bu yıl 30 amatör kulübe 95 bin liralık malzeme desteği sağlanırken 2008 yılından bugüne kadar kulüplere alınan malzemenin toplam miktarının 380 bin 745 lira olduğu belirtildi. Malzeme dağıtım törenine

Çorum’da Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Çorum amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Bu yıl 30 amatör kulübe 95 bin liralık malzeme desteği sağlanırken 2008 yılından bugüne kadar kulüplere alınan malzemenin toplam miktarının 380 bin 745 lira olduğu belirtildi.

Malzeme dağıtım törenine ÇorumValisi Ahmet Kara, Vali Yardımcısı Orhan Şefik Güldibi, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Genel Meclisi üyeleri ve kulüp yöneticileri katıldı.

Vali Ahmet Kara, gençlere çağrıda bulunarak, "Gençlerimizi uyarıyorum ya sporla uğraşsınlar yada eğitim veya başka sanat dalıyla uğraşırlarsa ilerde hayatlarını karartacak suçlara bulaşmamış olurlar" dedi.

Emniyet ve asayiş yönünden Çorum'dan memnun olduklarını dile getiren Vali Kara, ancak 18 yaş altında çok sayıda çocuğun suç ve suç olaylarına karıştığına dikkat çekti.

Bu çocukların ilk etapta tutuklanmadığını ancak haklarındaki davaların devam ettiğine işaret eden Vali Kara, "Çocuklarımız büyüyüp 30-35 yaşına geldiklerinde bir bakıyorlar haklarında 3-4 dava açılmış ve hapis cezası verilmiş. Hayatının en güzel yıllarını cezaevinde geçiriyor. Gençlerimizle ilgilenmek istiyoruz. Bunlarla ilgili çeşitli projeler yaptırıyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz, Valilik ve bir takım kuruluşlarımız ortak projeler yürütüyor. Ayrıca ASKF'de sporcuları yetiştirmek suretiyle suçların önlenmesinde en büyük görevi yapıyor. Her sektöre sporcu katkıda bulunuyor. Sporcu olmayan gençler suçlara çok bulaşıyor. Bu suçlar toplumun huzurunu alt üst edecek suçlar değil ama huzurumuzu bozacak nitelikte ve geleceklerini karartacak nitelikte. Gençlerimizi uyarıyorum spora yönelin" ifadelerini kullandı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran ise, malzeme dağıtım törenini amatörlerin bayramı olarak niteleyerek kulüplere yapılan yardımlarda katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kulüplere malzemeleri protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Çorum’da Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Çorum’da Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Çorum’da Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor