Cornelius golle döndü! 5 dakika yetti...

Trabzonsporlu Cornelius Danimarka Milli Takımının İsrail'i 5-0 yendiği maçta golünü attı

Cornelius golle döndü! 5 dakika yetti...

Haber61 Spor Servisi

Dünya Kupası Elemelerinde Danimarka bu akşam İsrail'le karşılaşarak sahadan 5-0 galip ayrıldı. Trabzonsporlu Andreas Cornelius da bu maçta golünü atarak takımına katkı verdi. 

Trabzonspor'da Roma maçında sakatlanan Andreas Cornelius, Danimarka Milli Takımı'na çağrılsa da sakatlığı nedeniyle kadroya girememişti. Cornelius İsrail karşısında bu kez yedekler arasında yer aldı ve teknik direktör Kasper Hjulmand'dan şans bekledi.

SON 5 DAKİKADA GİRDİ ATTI

Trabzonsporlu golcü 86. dakikada Wass'ın yerine oyuna dahil oldu ve 90+1'de Larsen'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte kafayla topu ağlara gönderdi.

Bu gol Trabzonsporlu taraftarları da oldukça sevindirdi. Hafta sonunda oynanacak Galatasaray maçkı öncesinde golcü futbolcunun sakatlığını atlatması ve moralli dönecek olması sevinç yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor