Conte: Avantajımızı koruyama çalışacağız

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte yarın akşam oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.Conte yaptığı açıklamada "tabiki 2-0 bir ajantaj bu sonuçla küçük bir avantajımız olacaktır. Sıacak bir taraftra karş

Conte: Avantajımızı koruyama çalışacağız

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte yarın akşam oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

Conte yaptığı açıklamada "tabiki 2-0 bir ajantaj bu sonuçla küçük bir avantajımız olacaktır. Sıacak bir taraftra karşısında oynayacağımızı biliyoruz. Ancak bu avantajımızı değerlendirmeye çalışacağız. Maçımızı oynayacağız. Kuvvetli bir takım ve seyirciye karşı oynayacağız. 2-0 korumaya çalışıp gol atmayada çalışacağız" dedi.

Daha önce İstanbul'da oynamanın bir avantaj olup olmayacağı yönünde sorulan bir soru üzerine Conte, "Böyle şeylere karşı hazırlıklıyız.Trabzonspor'a saygımız var ama yarın iyi oynayıp turu geçmeye çalışacağız" dedi.

Şampiyonlar liginden UEFA kupasına kalmaları yönünde sorulan bir soru üzerine Conte "Biz büyük bir istekle UEFA kupasında oynayacağız. Şampiyonlar liginden ayırmayacağız. geniş bir kadromuz var. Az sürede çok maç oynayacağız. Oyuncularımda iyi hazırlandılar. Ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum. Biz aynı şekilde oynayıp turları geçmeye çalışacağız. Oynadığımzı maçlarda tecübelerimize yeni tecrübeler katacaktır. Turları geçmek içinde herşeyi yapacağız. Bugünden yarına herşey değişemiyor. en iti takımlar arasına girmekye çalışacağız. Yavaş Yavaş gidip yolumuza devam edeceğiz. Zamanla Barcelona, Bayern Münih ve diğer takımların seviyesine geleceğiz." dedi.

Conte hakemlerle ilgili sorulan bir soru üzerine "geçen sene bir maçtaki hakemlere karşı olan tutumum hoşuma gitmedi. Özür diliyorum. hakemlere karşı daha terbiyeli olmalıyız. O maçtan sonra hakemler ekarşı bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor