Constant olayının perde arkası!

Trabzonspor'da Kevin Constant krizinin perde arkasında ilginç bir iddia ortaya çıktıNapoli maçında ilk ll'de oynatılmadığı için isyan eden Gineli oyuncunun izinli gününde gittiği Batum'daki uygunsuz görüntülerinin başını yaktığı iddia edildi. Constant, Ba

Constant olayının perde arkası!

Trabzonspor'da Kevin Constant krizinin perde arkasında ilginç bir iddia ortaya çıktı

Napoli maçında ilk ll'de oynatılmadığı için isyan eden Gineli oyuncunun izinli gününde gittiği Batum'daki uygunsuz görüntülerinin başını yaktığı iddia edildi. Constant, Batum'da bir gece kulübünde eğlenirken bir elinde sigara, bir elinde alkol ile Trabzonspor taraftarı tarafından fotoğrafları çekildiği be bu görüntülerin Ersun Yanal'a gönderildiği öne sürüldü.

Daha önce de bu tip vukuatları bulunan Constant'un uygunsuz görüntülerini gören Yanal'ın ise, "Benim futbolcum böyle olamaz" dediği ve Gineli'nin üstünü çizdiği iddia edildi.

Kevin Constant'ın da yaptığı savunmada "Kasımpaşa maçı sonrası ailem İstanbul'da olduğu için izin istedim ama verilmedi. Kaleci Hakan Arıkan'a izin verildi ve o İstanbul'da kaldı. Evet, İzinli olduğum gün Batum'a gittim ve sonuç olarak idmana normal saatinde geldim. Bunda ne var?" dediği kaydedildi, öte yandan Constant'la ilgili kararın bugün verileceği ve affedilip affedilmeyeceğinin belli olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor