Constant: Milan'da bile...

Hem transfer hikayesi hem de özel yaşamıyla taraftarların gönlünü çelen Kevin Constant, profesyonelliğiyle de dikkatlari çekmeye devam ediyor.Gaziantepspor maçında her ne kadar gol atmasada hırsı ve mücadelesiyle takımının itici gücü oldu. Vahid hocanın d

Constant: Milan'da bile...

Hem transfer hikayesi hem de özel yaşamıyla taraftarların gönlünü çelen Kevin Constant, profesyonelliğiyle de dikkatlari çekmeye devam ediyor.

Gaziantepspor maçında her ne kadar gol atmasada hırsı ve mücadelesiyle takımının itici gücü oldu. Vahid hocanın da vazgeçilmezleri arasında yer alan, yokluğunda çok aranan Constant, sahada kaldığı 90 dakikada batmakta olan bir geminin kurtarıcısı gibiydi. Arkadaşlarına direktif verdi, saha içinde Vahid hocanın temsilcisiydi.

Maç sonunda da çarpıcı açıklamalarda bulunan Gineli yıldız, hayatında ilk kez bu kadar gollü bir maça tanıklık ettiğini söyledi. Sözlerine taraftarlardan özür dileyerek başlayan 27 yaşındaki oyuncu, "Milan'da, Chievo'da forma giydim bu kadar heyecan verici bir maçta forma giymedim. İlk yarıda gerçekten çok kötüydük. İkinci yarıda daha mantıklı oynamaya başladık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler