Concacaf'ta şampiyon belli oldu

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen 2015 CONCACAF Altın Kupa’da, finalde Jamaika’yı 3-1 yenen Meksika şampiyon oldu.ABD’nin Philadelphia kentindeki Lincoln Financial Field’da oynanan final maçında, i

Concacaf'ta şampiyon belli oldu

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) tarafından düzenlenen 2015 CONCACAF Altın Kupa’da, finalde Jamaika’yı 3-1 yenen Meksika şampiyon oldu.

ABD’nin Philadelphia kentindeki Lincoln Financial Field’da oynanan final maçında, ilk şampiyonluğunu hedefleyen Jamaika ile turnuvada daha önce 9 kez mutlu sona ulaşan Meksika karşılaştı.

Meksika, 31. dakikada Andres Guardado’nun attığı golle karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da etkili başlayan Meksika, 47. dakikada Jesus Corona ve 61. dakikada Oribe Peralta’nın golleriyle durumu 3-0’a getirdi. Jamaika’nın tek golü, 81. dakikada Darren Mattocks’tan geldi.

Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Meksika, CONCACAF Altın Kupa’da 10. şampiyonluğunu elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor