Colman'dan Trabzonspor'a şantaj!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in takımda istemediği ve gönderilmesi için rapor verdiği Colman, para için kulüple olan ilişkisini kesmiyor.Kadroya dahil olacak oyuncu için gönderilmesi gerektiğinin farkında olan Arjantinli oyuncu, bunu kul

Colman'dan Trabzonspor'a şantaj!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in takımda istemediği ve gönderilmesi için rapor verdiği Colman, para için kulüple olan ilişkisini kesmiyor.

Kadroya dahil olacak oyuncu için gönderilmesi gerektiğinin farkında olan Arjantinli oyuncu, bunu kulübe karşı koz olarak kullanıyor.

Trabzonspor'un tarihindeki ilk Arjantinli oyuncusu olan Gustavo Colman, 22 Mayıs 2008'de geldiği Trabzon'dan bir türlü ayrılamıyor. Geldiği ilk yıllarda gelecek adına olumlu sinyaller veren ancak bulunduğu süre boyunca sürekli para konusuyla gündeme gelen orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic tarafından yeni sezon öncesi Avusturya'da gerçekleştirilen kampa davet edilmesine rağmen bu şansını iyi kullanamayan oyuncu, Halilhodzic'in verdiği rapor doğrultusunda takımından gönderilecek isimler arasında yer aldı. Yabancı kontenjanı nedeniyle Trabzonspor'un bir an evvel göndermek istediği Colman, para için kulüple olan ilişkisini kesmiyor. Kadroya dahil edilecek yabancı oyuncu için bordo-mavili kulübün kendisini göndermesi gerektiğini farkında olan oyuncu bunu koz olarak kullanıyor.

COLMAN’IN 2 YILLIK SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Trabzonspor yöneticilerinin orta yol bulma noktasındaki çabalarını da geri çeviren Colman, kulüple kalan 2 yıllık sözleşmesinin yarısını istediği öğrenildi. Aksi takdirde anlaşmaya yanaşmayacağını yöneticilere ileten Arjantinli oyuncunun, bordo-mavili kulüple geri kalan yıllar için yaptığı sözleşme ise şöyle; “2014-2015 futbol sezonu için 1 Milyon 155 Bin Euro, 2015-2016 futbol sezonu için 1 Milyon 155 Bin Euro garanti ücret.”

VAHİD HALİLHODZİC, BU DURUMA SİNİRLENEN İSİMLERİN BAŞINDA GELİYOR

Eldeki yabancıların gitmemesinden kaynaklanan transferdeki gecikmelere en çok sinirlenen isimlerin başında teknik direktör Vahid Halilhodzic geliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda bunu gün yüzüne çıkaran Boşnak çalıştırıcı, kariyeri boyuncu karşılaşmadığı durumla karşılaştığını dile getirmiş ve gitmek istemeyen oyuncuların gitmek için para isteyen oyunculara oldukça sinirlendiği belirtmişti.

Boşnak Teknik Adam, "Kontenjan da yer açmamız gerekiyordu ve bunu bildikleri için şantaj olarak kullandılar. Trabzonspor’a gelen oyuncuların hem sporcu anlamında hem de kişilik anlamında yeterince incelenmesi gerekiyor. Giden oyuncular arasında sadece Celustka adam gibi gitti. Onurlu bir şekilde gitti. Ahlaki yönden iyi bir insan transfer edilmesi gerektiğini söyledi. Maalesef buraya gelen oyuncular para için geliyor. Sadece parayı düşünen bir oyuncunun Trabzonspor’a gelmesi gerekmiyor” diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler