Colman ve Malouda'da yeni gelişme!

Trabzonspor'da Hami Mandıralı döneminde kadro dışı bırakılan Colman ve Malouda'ya teklif yağmaya başladı.Trabzonspor yönetiminin Bordo mavili takımın başına getirdiği Boşnak Teknik adam Vahid Halilhodzic, geçtiğimiz sezon Teknik sorumlu Hami Mandıralı tar

Colman ve Malouda'da yeni gelişme!

Trabzonspor'da Hami Mandıralı döneminde kadro dışı bırakılan Colman ve Malouda'ya teklif yağmaya başladı.

Trabzonspor yönetiminin Bordo mavili takımın başına getirdiği Boşnak Teknik adam Vahid Halilhodzic, geçtiğimiz sezon Teknik sorumlu Hami Mandıralı tarafından kadro dışı bırakılan Gustavo Colman ve Florent Malouda'yı yeniden takıma aldı. İmza töreninde Colman ve Malouda ile ilgili sorulan bir soru üzerine iki oyuncunun durumunu kamptan sonra değerlendireceğini söyledi ve yeni sezon hazırlıkalrına dün başlayan bordo mavili takıma iki oyuncuyu dahil etti.

Trabzonspor'da yaşanan bu gelişmenin ardından Colman ve Malouda'nın taliplerinin arttığı ve iki oyuncuya çok sayıda teklif geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor