Colman ve Malouda ile özel görüşme!

Avusturya'da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic Colman ve Malouda ile özel görüşme yaptı.Geçtiğimiz sezonu sorunlarla tamamlayan ikiliyle görüşen Boşna teknik adam uyarılarda bulundu. Geçmişte yaşananlarla kendi dönem

Colman ve Malouda ile özel görüşme!

Avusturya'da hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic Colman ve Malouda ile özel görüşme yaptı.

Geçtiğimiz sezonu sorunlarla tamamlayan ikiliyle görüşen Boşna teknik adam uyarılarda bulundu. Geçmişte yaşananlarla kendi döneminin çok farklı olduğunu Colman ve Malouda'ya anlatan Halilhodzic " Benim yanımda bir oyuncu idmanı terk ederse geri dönüş imkanı, şansı, fırsatı yok. benim kurallarımda bu yok. Kendinizi toparlayın ve takıma faydalı olun" diyerek gözdağı verdi.

Konuyla ilgili açıklama da yapan Halilhodzic "Malouda ve Colman ile görüştüm, konuştum. Her şeyi anlattım. İdmanlarda da bazen 7.30'da nasıl çalıştıklarını görebilirsiniz. Benim mesajım Malouda ve Colman'a gayet iyi iletildi" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler