Colman ve Jaja'da tekilfler bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ikili averajla Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor'da gözler, yeni sezona çevrildi.İstanbul'da teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelecek olan başkan Sadri Şener transfer çalışmalarına yön verecek.Yapılacak olan t

Colman ve Jaja'da tekilfler bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ikili averajla Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor'da gözler, yeni sezona çevrildi.

İstanbul'da teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelecek olan başkan Sadri Şener transfer çalışmalarına yön verecek.

Yapılacak olan transfer zirvesinde alınacak ve gönderilecek oyuncuların durumları masaya yatırılacak. Takımdan gönderilmesini istediği oyuncuların listesini başkan Sadri Şener'e verecek olan Güneş, kadroya alınacak oyuncuların isimlerini de görüşecek.
Teknik direktör Şenol Güneş'in, izin vermemesine rağmen Karabükspor karşılaşması sonrasında takımla birlikte Trabzon'a dönmeyerek ülkelerine giden Jaja ve Colman'ın tavrı nedeniyle satış listesine koyduğu öğrenildi.

Takım içinde yaşanan bu olayı çok fazla gündeme getirmek istemeyen Bordo-mavililerde, Şenol Güneş, başkan Sadri Şener ile bu konuyu da masaya yatıracak. Devre arası kampına da geç katılan bu iki oyuncuyla gelecek sezon çalışmak istemediği öğrenilen Güneş'in iyi bir teklif gelmesi halinde iki Güney Amerikalı oyuncunun gönderilebileceği belirtiliyor.

Trabzonspor'da yeni sezon hazılıklarının başlama tarihi de belli oldu. Sezonun bitimiyle birlikte tatile çıkan Bordo- Mavililerde yeni sezon hazırlıklarının 20 Haziran tarihinde başlayacağı belirtildi. Trabzon'da toplanarak çalışmalara başlayacak olan Bordo-mavililer, 1 haftalık Trabzon kampının ardında iki etaplı yurtdışı kampına çıkacak.

Almanya ve Hollanda da kamp yeri bakan Trabzonspor'un, hangi ülkeye gideceğine ise teknik direktör Şenol Güneş'in karar vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor