Colman sevindi ama diğerleri...

Dün ilk kez haber61.net'in duyurduğu Colman'ın cezasının kaldırıldığı haberiyle Colman sevinirken, Burak ve Adrian üzüldü.UEFA kararıyla sarı kart cezalısı olan Colman'ın cezası kaldırılırken, kırmızı kart cezalısı olan Adrian'ın 1, Burak Yılmaz'ın ise 2

Colman sevindi ama diğerleri...

Dün ilk kez haber61.net'in duyurduğu Colman'ın cezasının kaldırıldığı haberiyle Colman sevinirken, Burak ve Adrian üzüldü.

UEFA kararıyla sarı kart cezalısı olan Colman'ın cezası kaldırılırken, kırmızı kart cezalısı olan Adrian'ın 1, Burak Yılmaz'ın ise 2 maçlık cezasının kaldırılmaması sıkıntı yarattı. Burak Yılmaz cezasının kalkmaması nedeniyle çok üzülürken, Colman sevinç yaşadı. Burak, takım arkadaşlarını iki önemli maçta yalnız bırakacak olması nedeniyle üzüntülü olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi bizim en büyük hayalimizdi. Hakkımız olan yerdeyiz. Orada iki maç oynamayacak olmak beni üzüyor. Ama takım arkadaşlarım çok üstün bir mücadele örneği gösterip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecektir" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor