Colman: Her şey iyi gidiyor

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, ligde her şeyin kendileri açısından iyi gittiğini ve başarılı grafiklerini sürdüreceklerine inandıklarını belirtti. Eşi Fernanda ve 1 yaşındaki oğlu Mateo ile birlikte Trabzonspor Dergisi'ne röportaj ve

Colman: Her şey iyi gidiyor

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, ligde her şeyin kendileri açısından iyi gittiğini ve başarılı grafiklerini sürdüreceklerine inandıklarını belirtti.

Eşi Fernanda ve 1 yaşındaki oğlu Mateo ile birlikte Trabzonspor Dergisi'ne röportaj veren Gustavo Colman, takımda her şeyin iyi gittiğini belirterek, ''İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve başarılı oluruz. Tek isteğimiz bu. Taraftarımızın desteğiyle başarılı grafiğimizi sürdüreceğimize inanıyorum. Takım içindeki dostluk ve arkadaşlık iyi. Bu da sahaya yansıyor zaten'' dedi.

Trabzonspor'un çok iyi bir taraftar kitlesine sahip olduğunu belirten Arjantinli oyuncu, şöyle devam etti:

''Yani Arjantin'de de futbol, fanatik taraftarlar önünde oynanıyor. Bu nedenle taraftar kültürü de bize yakın. Bu nedenle sıkıntı yaşamadım. Hatta çok motive ediyorlar. Kendi adıma iç sahalarda oynadığımız maçlarda daha rahat hissediyorum. Gerçi İstanbul deplasmanlarında da çok fazla seyircimiz oluyor. Yani Trabzonspor taraftarı her yerde var ve böyle bir taraftar potansiyeline sahip olan kulüpte oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum.''

Colman, taraftarın desteklerini sürdürmelerini isteyerek, ''Kötü olduğumuz zamanlarda çok fazla tepki vermesinler. Biz de insanız ve bazen istediğimiz gibi oynayamayabiliyoruz. Bu konuda anlayışlı olurlarsa bu durum sadece bir maç sürer ve geçer. Ancak tepki gösterirlerse genç bir kadroya sahibiz ve etkilenebiliriz'' dedi.

Özeleştiri yapan bir oyuncu olduğunu ifade eden Colman, şunları kaydetti: ''Bazen sahaya çıkmak bile istemediğim zamanlar oluyor. Bunu kendime soruyorum, 'nedir derdin' diye. Rahatım yerinde ama 'neden zihinsel sorunlar yaşıyorum ve motive olamıyorum' diye çok düşünüyorum. Bunu Fernanda ile de paylaşıyorum. Fernanda da beni eleştiriyor. Bazı maçların ardından bana sahada hiç yok gibi olduğumu söylüyor. Yani özetlersek özeleştiriyi çokça yapıyoruz.''

Colman, gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirterek, ''Gitarın benim için ayrı bir yeri var. Özel bir şarkımız yok ancak birçok şarkıyı seviyoruz. Bilgisayarımda bir program var ve o program şarkıların notalarını veriyor. Oradan bakıp çalıyorum ve hep birlikte çalıp söylüyoruz. Arkadaşım Mich de bize eşlik ediyor ve güzel de bir sesi var'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler