Colman 298 gün sonra...

Fransa temsilcisi Losc Lille karşısında tarihinde ilk kez sahasında UEFA Şampiyonlar Ligi maçı oynayan Trabzonspor'da, takımının beraberlik golünü atan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, bordo-mavili kulübün tarihine geçerken 298 gün sonra da gol sessizliğ

Colman 298 gün sonra...

Fransa temsilcisi Losc Lille karşısında tarihinde ilk kez sahasında UEFA Şampiyonlar Ligi maçı oynayan Trabzonspor'da, takımının beraberlik golünü atan Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, bordo-mavili kulübün tarihine geçerken 298 gün sonra da gol sessizliğini bozdu.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi maçı oynayan Trabzonspor, Fransa temsilcisi Losc Lille takımı karşısında Gustavo Colman'nın penaltıdan attığı golle 1-1 berabere kaldı.

Arjantinli oyuncu attığı golle bordo-mavili kulübün, şampiyonlar liginde sahasında oynadığı ilk maçta ilk golü atarak tarihe geçti. Başarılı orta saha oyuncusu 298 gün sonra gol sessizliğini bozdu.

Colman, bordo-mavili forma altında en son golünü 3 Aralık 2010 tarihinde Bucasspor ile oynanan lig maçında yine penaltı golü ile atmıştı. İzmir temsilcisi karşısında 76 dakikada attığı penaltı golü ile maçtan 2-0 galip ayrılan Trabzonspor'da, Arjantinli oyuncu bu kez Losc Lille karşısında penaltı golünü 75. dakikada atarak ilginç bir istatistik bilgiye de imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler