Çölgeçen'den şike açıklaması

Galatasaray'ın, 1991 yılındaki Banik Ostrava ve 1993 yılındaki Manchester United maçlarında şikeye aracılık yaptığı iddia edilen ve bu iddialar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) hala aktif olarak görev aldığı ortaya çıkan Çölgeçen, suskunluğ

Çölgeçen'den şike açıklaması

Galatasaray'ın, 1991 yılındaki Banik Ostrava ve 1993 yılındaki Manchester United maçlarında şikeye aracılık yaptığı iddia edilen ve bu iddialar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) hala aktif olarak görev aldığı ortaya çıkan Çölgeçen, suskunluğunu bozdu. TFF'deki görevinden istifa eden Sami Çölgeçen şikeye aracılık yaptığı iddiasını ortaya atanları "vatan haini" olmakla suçladı!

 İşte Çölgeçen ile yaptığımız olay yaratacak röportaj:

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki görevinizden istifa etmenizin nedeni neydi? Bu kararınızda Mehmet Ali Aydımlar ve Ahmet Çakar'ın açıklamaları etkili oldu mu?

 Ahmet Çakar ile önceden ahbaptık. Ama şu anda Ahmet Çakar diye birisini tanımıyorum. Ahmet Çakar'ın karalama programı çerçevesinde görevimi bıraktım. Hem ben hem de federasyondaki arkadaşlarım zor durumda kaldı. Bu sebepten dolayı istifa etme kararı aldım. Onurlu bir şekilde istifa ettim.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar katıldığı bir programda sizin federasyonda görev aldığınıza dair bilgisi olmadığını söyledi. Bu doğru mu? Siz Aydınlar ile tanışıyor musunuz?

 Mehmet Ali Aydınlar'ın söylediği sözler ile ilgili hiçbir fikrim yok. Zaten kendisini de tanımıyorum. Ne bir merhabalaşmamız ne de bir tokalaşmamız oldu. Bu yüzden benim o federasyonda olmadığımı bilmeyebilir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda ne kadar zamandır çalışıyorsunuz?
Türkiye Futbol Federasyonu'nda 20 senedir çalışıyorum. Çoğu zaman fahri olarak çalıştım. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi gibi turnuvalarda TFF adına gönüllü olarak görev aldım. Şimdi ise dünya kupası için görevliydim. Ama yaşanan bu olaylardan sonra görevimden ayrılma kararı aldım.

Ahmet Çakar'ın sizin hakkınızda Galatasaray'ın 1993 yılındaki Manchester United ve 1991'de Banik Ostrava maçlarında şikeye aracılık yaptığınız iddiaları ile ilgili neler söyleyeceksiniz?

 Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bu konuları ortaya atanlar vatan hainidir!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor