"Çok önemli 3 puan aldık"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ofspor'u 1-0 yenen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Derelioğlu, iki Trabzon takımı arasındaki maçın zor geçeceğini bildiklerin

"Çok önemli 3 puan  aldık"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ofspor'u 1-0 yenen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu, rakipleri karşısında çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Derelioğlu, iki Trabzon takımı arasındaki maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, ''İki iyi Trabzon takımı karşı karşıya gelecekti. Rakibimiz Ofspor iyi bir takım ve bizi yenerek ligde yukarılara çıkmayı hedefliyordu. Biz de rakibimizi yenerek puan farkını açmak istiyorduk. Bunun için her iki takımı zorlu bir mücadele bekliyordu'' dedi.

Oyuna tutuk başladıklarını ifade eden Derelioğlu, ''Oyuna iyi başlayamadık. İstediklerimizi bir türlü yapamadık ama oyun disiplinini sonuna kadar bırakmadık ve bunun mükafatını 3 puan olarak aldık. Ofspor karşısında çok önemli 3 puan aldık. Rakibimiz Ofspor'a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor