Cinemre' Erken pes etmedik'

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta önceki gün sahasında Karsspor ile berabere kalarak bir puan alan Arsinspor’da teknik direktör Orhan Cinemre, rakibimiz karşısında son anda puan almayı başardıklarını söyledi. Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını söyleyen tekn

Cinemre' Erken pes etmedik'

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta önceki gün sahasında Karsspor ile berabere kalarak bir puan alan Arsinspor’da teknik direktör Orhan Cinemre, rakibimiz karşısında son anda puan almayı başardıklarını söyledi. Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını söyleyen teknik direktör Cinemre, “İlk yarıda rakibimiz kalemize bir kez geldi ve bunu iyi değerlendirdi. Ancak biz rakip kalede iki kez net gol pozisyonu bulduk ancak bunlardan yararlanamadık” dedi.

 

İkinci yarının başlarında yediğimiz golle Karsspor karşısında 2-0 mağlup duruma düştük. Tabii ki pes etmedik. Bizde rakip kaleye baskı uyguladık. Yine rakip kalede bir çok gol pozisyonu yakaladık. Ancak yine bunlardan yararlanamadık. Sadece son dakikalarda peş peşe bulduğumuz gollerle rakip karşısında beraberliği yakaladık. Eğer bulduğumuz diğer pozisyonları değerlendirmiş olsaydık sahadan daha farklı ayrılabilirdik” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor