Çimen ile devam

Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'da kulübü başkanlığına mevcut başkan İdris Çimen yeniden seçildi. Kulübün Tekke köyündeki tesislerinde gerçekleştirilen olağan kongreye, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başk

Çimen ile devam
Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'da kulübü başkanlığına mevcut başkan İdris Çimen yeniden seçildi. Kulübün Tekke köyündeki tesislerinde gerçekleştirilen olağan kongreye, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor Onursal Başkanı Osman Akgül, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı İdris Çimen, eski ve yeni yöneticiler ile delegeler katıldı.
 
TEK LİSTE İLE
 
Divan başkanlığını Akgül'ün yaptığı kongrede 131 delegeden 70'i hazır bulundu. Kulüp Başkanı İdris Çimen, tek liste halinde girdiği kongrede oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi. Çimen, Gümüşhane ve Gümüşhanespor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirterek, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı taşıma görevi şimdilik ben ve yönetimimdedir. Bizlere destek veren camiamıza teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan Gümüşhanespor’da yönetim kurulunun daha sonra belli olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor