Çılgınlar İsyan Etti

Trabzonspor Taraftarı "Çılgınlar Grubu” Trabzonspor Sivas maçı sonrasında kamuoyunun çok yanlış bilgilendirildiği, kendilerine yönelik asılsız suçlamalar karşısında bir açıklama yapma gereği duydular.İşte Çılgınlar Grubu'nun, kamuoyunu bilgilendirmek amac

Çılgınlar İsyan Etti


Trabzonspor Taraftarı "Çılgınlar Grubu” Trabzonspor Sivas maçı sonrasında kamuoyunun çok yanlış bilgilendirildiği, kendilerine yönelik asılsız suçlamalar karşısında bir açıklama yapma gereği duydular.

İşte Çılgınlar Grubu'nun, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yayınlamış oldukları açıklamayı yayınlıyoruz:

Kamuoyunun Dikkatine!!!

“Pazar akşamı sahamızda oynanan Sivasspor maçında yaşanan olayların ardından grubumuza yönelik asılsız iddia ve suçlamalar basında karşımıza çıkmaktadır. Bu asılsız iddia, suçlama ve karalamaya yönelik sözlerin taraftarımızı ve kamuoyunu ''Çılgınlar'' grubu aleyhine olumsuz yönlendirdiğini açıkça görmekteyiz.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Sivasspor maçında yaşananları hiçbir futbolsever ve Trabzonspor taraftarı tasvip etmeyeceği gibi biz de ''Çılgınlar'' grubu olarak yaşananları esefle kınıyoruz. Ve kamuoyunu bilgilendirmek isteriz ki söz konusu olaylarda sahaya giren, olaylara karışan kişilerin ''Çılgınlar'' grubuyla hiçbir bağlantısı ve alakası yoktur.

Tamamen tesadüf eseri kale arkası tribünündeki ''Çılgınlar'' pankartının kenarından sahaya giren kişinin başlatmış olduğu olayların neticesinde kulübümüzün görmüş olduğu zarar Trabzonspor'u kalpten seven biz ''Çılgınları'' da derinden üzmüştür.

Trabzonspor'umuzun gerek kendi sahasında, gerekse deplasman maçlarında en büyük taraftar desteğini sağlayan ''Çılgınlar'' grubunun bu anlamda önderliği ve Trabzonspor taraftarları içindeki liderliği herkes tarafından bilinmektedir. Trabzonspor taraftarı denince akla gelen ilk ismin ''Çılgınlar'' olması, bazı kesimleri dün olduğu gibi bugün de rahatsız etmektedir. Bu sebepten kaynaklandığını düşündüğümüz şekilde Sivasspor maçında yaşanan olayların faturası grubumuza kesilmeye çalışılmaktadır. Trabzon kamuoyunu uyarırız ki yaşanan olaylarda ''Çılgınlar'' grubunun en ufak bir sorumluluğu, ihlali, hatası ve tasarrufu bulunmamaktadır.

Taraftarlığı takımına 90 dakika destek olarak gören bizler, daha sezonun ilk haftasında kulübümüzü zor durumda bırakacak olumsuz ve aşırı hareketlerin sonucunda 40. onur yılını yaşayan camiamızın göreceği zararların bilincindeyiz ve buna göre hareket etmekteyiz. Havaalanlarında futbolcularla fotoğraf çektirme yarışına girmeyi Trabzonspor'a destek olarak algılayan, tribüncülük manasında hiçbir yenilikten haberi olmayan, dahası ''Çılgınların'' varlığından rahatsız olan kendini bilmez aklı evvellerin gerek internet ortamında, gerekse konusu geçen başka ortamlarda grubumuzu karalamaya çalışmalarının da sebeplerini iyi bilmekteyiz. Bu şahısların da niyetlerini, kimlerle ne pazarlıklar içinde olduklarını bizim bildiğimiz kadar Trabzonspor camiasındaki bir çok kişinin iyi bildiğini de hatırlatmak isteriz.

Trabzonspor camiasını ve Trabzon kamuoyunu bilgilendiririz. Biz ''Çılgınlar'' grubu olarak bazı çevreler tarafından son yaşanan olaylarda suçlu gösterilmeye çalışılmaktayız. Daha önce de belirttiğimiz gibi bu tür davranışların grubumuzla bundan önce hiçbir ilgisi ve bağlantısı olmamıştır, bundan sonra da olamaz. Bu gerçeği herkesin bilmesini, bilip de aksini iddia edenlerin de kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini, atılan çamurların bizleri birbirimize ve takımımıza daha sıkı bağla bağladığını belirtmek isteriz.

Biliriz, ''Çılgınların'' varlığı birilerini rahatsız eder, o birileri kusura bakmasın, bizi karalamaya çalışanlara vermiş olduğumuz rahatsızlık devam edecektir”

KaleArkasi.Net-Çılgınlar Grubu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor