Chelsea'ye Hiddink tehdidi!

İngiliz The Times gazetesi, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile ilgilenen Chelsea'nin girişimi nedeniyle FIFA'ya şikayet edilmekle tehdit edildiğini iddia etti.Haberine ''Chelsea'ye, Hiddink teklifinden dolayı FIFA'ya şikayet tehdidi'' baş

Chelsea'ye Hiddink tehdidi!

İngiliz The Times gazetesi, Türk Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile ilgilenen Chelsea'nin girişimi nedeniyle FIFA'ya şikayet edilmekle tehdit edildiğini iddia etti.

Haberine ''Chelsea'ye, Hiddink teklifinden dolayı FIFA'ya şikayet tehdidi'' başlığını atan Times, Türkiye Futbol Federasyonunun, Hollandalı teknik adamın Londra ekibine dönmesini kabullenmiş göründüğünü, ancak federasyonun Chelsea ve Hiddink için hayatı zorlaştırmaya hazır olduğunu ima ettiğini yazdı.

Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'in, Belçika maçı öncesinde Chelsea'nin Hiddink ile doğrudan temas kurduğuna inandığını kaydeden gazete, Özgener'in ''Chelsea'nin sicilinde, sözleşmesi süren oyuncularla anlaşma yapmak var. Eğer aynı şey olursa, Hiddink'e yaptığımız ödemelerden oluşan bir dosya ile FIFA'ya gideceğiz'' sözlerini sayfalarına taşıdı.

64 yaşındaki Hiddink'in Türkiye ile sözleşmesinin sürdüğünü anımsatan Times, Hollandalı teknik adamın tatilini tamamladıktan sonra gelecek hafta durumunun kesinleşeceğini kaydetti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hiddink'e yıllık 3,5 milyon sterlin ödediğini ve sözleşmenin feshedilmesi halinde bu rakamı Chelsea'den tazminat olarak isteyeceğini aktaran Times, Londra ekibinin sezon sonunda kovulan İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'ye de gelecek sezon alacağı maaş olan 6 milyon sterlini tazminat olarak ödeyeceğini yazdı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler