Chelsea tarihinde bir TÜRK

İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea, Bayer Leverkusen'de forma giyen Gökhan Töre ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz yıl Bayer Leverkusen ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Töre, kendisini ısrarla isteyen Chelsea tarafından borservi

Chelsea tarihinde bir TÜRK
İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea, Bayer Leverkusen'de forma giyen Gökhan Töre ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz yıl Bayer Leverkusen ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Töre, kendisini ısrarla isteyen Chelsea tarafından borservis bedeli ödenerek transfer edildi.

Gökhan Töre'nin menajeri Bektaş Demirtaş, yaptığı açıklamada "Chelsea ile 3.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladık. Chelsea bu transfer için Leverkusen'e hatrı sayılır bir ödeme bile yaptı. Daha 17 yaşına yeni girdi. Genç takımda forma giyecek ve kendini göstermeye çalışacak" dedi.

Almanya'da doğup büyüyen ve Adler Dellbrück'ten Bayer Leverkusen'e transfer olan Gökhan Töre, 17 Yaş Altı Türk Milli Takımı'nda da oynuyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor