Chelsea Manchester United berabere

İngiltere Premier Lig'de 25. haftanın maçında Chelsea ve Manchester United kozlarını paylaştı. Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi. İlk yarısı golsüz sona eren maçta MANU'yu öne geçiren getiren gol, 61. dakikada Jesse Lingard'dan ge

Chelsea Manchester United berabere

İngiltere Premier Lig'de 25. haftanın maçında Chelsea ve Manchester United kozlarını paylaştı. Stamford Bridge Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta MANU'yu öne geçiren getiren gol, 61. dakikada Jesse Lingard'dan geldi. Manchester United'ın İspanyol file bekçisi David de Gea, bu dakikadan sonra yaptığı kurtarışlarla Chelsea'yi uzun süre durdurmayı başardı. Ancak 90+1. dakikada sahneye çıkan Diego Costa, attığı golle takımına beraberliği getirdi.

Bu skorun ardından Manchester United puanını 41 yaptı ve ilk 4 sıra için yarışında yara alırken, 5. sırada yer aldı. Kötü bir sezon geçiren Chelsea ise, Hiddink'in ligdeki yenilgisiz yürüyüşünde 9. maçında 6. beraberliğini aldı ve 30 puanla 13. sırada kaldı.

Premier Lig'in 26. haftasında Manchester United deplasmanda Sunderland ile karşılaşacakken, Chelsea ise evinde Newcastle United'ı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor