Chelsea Manchester City'i devirdi

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 'ın 5. tur maçında Chelsea, evinde Manchester City ile karşılaştı. Stamford Bridge'de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-1'lik skorla kazandı ve çeyrek finale yükseldi. Maça gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla çık

Chelsea Manchester City'i devirdi

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 'ın 5. tur maçında Chelsea, evinde Manchester City ile karşılaştı. Stamford Bridge'de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5-1'lik skorla kazandı ve çeyrek finale yükseldi.

Maça gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkan rakibine karşı oldukça rahat bir oyun ortaya koyan Chelsea'ye galibiyeti getiren goller, 35. dakikada Costa, 48. dakikada Willian, 53. dakikada Cahill, 67. dakikada frikikten Hazardve 89. dakikada Traore'den geldi. Manchester City'nin tek sayısını ise 37. dakikada 19 yaşındaki Faupala kaydetti.

Öte yandan Chelsea'de 70. dakikada oyuna dahil olan Oscar, 75. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviremedi.

Manchester City'nin ilk 11'inde Adarabioyo, Celina, Aleix Garcia, Manu Garcia, Faupala ve Ihenacho olmak üzere 6 genç oyuncu yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler