Chelsea Guus Hiddink ile anlaştı

Rusya Milli takım teknik direktörlüğünü yapan ünlü Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink, geçici antrenör olarak İngiliz kulübü Chelsea'nin başına geçeceğini doğruladı. Hollanda'da yayın yapan 538 radyosuna az önce Belek'ten canlı olarak bağlanan Hiddin

Chelsea Guus Hiddink ile anlaştı
Rusya Milli takım teknik direktörlüğünü yapan ünlü Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink, geçici antrenör olarak İngiliz kulübü Chelsea'nin başına geçeceğini doğruladı.

Hollanda'da yayın yapan 538 radyosuna az önce Belek'ten canlı olarak bağlanan Hiddink, "Bu bir arkadaşlık ilişkisidir" diyerek, Chelsea'ye geçici olarak teknik direktörlük yapacağını söyledi. Hiddink, Hollanda radyosuna yaptığı açıklamada "Konu hakkında Roman Abramovitsj bizzat kendisi beni aradı. O, Rusya futboluna çok katkı yapıyor. Bende onun için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum" diyerek geçici teknik direktörlüğü kabul ettiğini ve bunun Rusya Milli takımı teknik direktörlüğüne olumsuz bir şekilde yansımayacağını düşündüğünü söyledi.

Hiddink, "Rusya milli takımı olarak Mart ayının sonunda iki maç oynayacağız. Ondan sonraki maçımız Haziran ayında. Bu arda Chelsea'nın başında olamam herhangi bir sorun yaratmaz. Zaten Haziran ayında ki milli maçımızdan sonra da İngiltere de ligler bitiyor" diyerek bir kaç gün içerisinde İngiltere'ye gidip, önümüzdeki hafta içerisinde Chelsea'nin başında yeşil sahalarına inebileceğini açıkladı.

Chelsea'de uzun yıllar kalıp kalmayacağı sorusuna ise "Bu konuda iki seneryo var. Eğer orada gidiş hat kötüyse 'hadi sen Rusya'ya geri dön' diyebilirler. Eğer her şey iyi gidip başarılı sonuçlar alınırsa 'seninle çalışmayı istiyoruz, kalmalısın' diyebilirler. Ama bu senaryolar konusunda şimdiden konuşup yorum yapmak yanlış olur. Bekleyip görmek lazım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor