Chelsea Aston Villa'yı devirdi

İngiltere Premier Lig'de 31. hafta mücadelesinde Aston Villa ile Chelsea kozlarını paylaştı. Villa Park'ta oynanan karşılaşmada konuk ekip Chelsea 4-0'lık skorla kazandı. Guus Hiddink'in öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Ruben Loftus-C

Chelsea Aston Villa'yı devirdi

İngiltere Premier Lig'de 31. hafta mücadelesinde Aston Villa ile Chelsea kozlarını paylaştı.

Villa Park'ta oynanan karşılaşmada konuk ekip Chelsea 4-0'lık skorla kazandı.

Guus Hiddink'in öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Ruben Loftus-Cheek, 45'te penaltıdan Alexandre Pato ile 46 ve 59'da Pedro kaydetti. Brezilyalı yıldız Pato, 23'te sakatlanan Loic Remy'nin yerine oyuna dahil olurken, Premier Lig'de ilk kez şans buldu ve golle tanıştı.

Aston Villa'da Alan Hutton 85. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı akrtla takımını 10 kişi bıraktı. Taraftarlar da oynanan kötü futbol nedeniyle takımlarını protesto etti.

Jose Mourinho'nun ayrılmasının ardından adeta kendine gelen Chelsea, yenilmezlik serisini de 15 maça çıkardı.

Alınan bu sonucun ardından Aston Villa 16 puankla ligin son sırasında kaldı. Chelsea ise 44 puana yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Aston Villa sahasında Bournemouth'u konuk edecek. Chelsea de Swansea'ye konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler