Chelsea Arsenal'i devirdi

İngiltere Premier Lig'in 23. haftası Londra derbisine sahne oldu. Emirates Stadı'nda oynanan maçta Arsenal ve Chelsea kozlarını paylaştı. Büyük bir çekişme yaşanan maçı Chelsea 1-0'lık skorla kazandı.   İlk dakikaları oldukça hareketli geçen maçın 18. dak

Chelsea Arsenal'i devirdi
İngiltere Premier Lig'in 23. haftası Londra derbisine sahne oldu. Emirates Stadı'nda oynanan maçta Arsenal ve Chelsea kozlarını paylaştı. Büyük bir çekişme yaşanan maçı Chelsea 1-0'lık skorla kazandı.
 
İlk dakikaları oldukça hareketli geçen maçın 18. dakikasında oyunun 'kaderi' değiştir. Per Mertesacker, 18. dakikada rakibine yaptığı faulün ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve bu karar çok tartışıldı. Arsene Wenger bunun üzerine forvet Giroud'nun yerine, Gabriel'i oyuna dahil etti.
 
Chelsea 23. dakikada Diego Costa'nın attığı golle üstünlüğü ele geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da Arsenal tehlikeli pozisyonları bulacak ataklar geliştiremedi. Ev sahibi ekip, Chelsea kalesini bulan bir şut çekemezken, Chelsea ise 10 şutunda 5 isabet sağladı.
 
Bu skorun ardından 4 maç sonra mağlup olan Arsenal, 44 puanla lider Leicester City'nin 3 puan arkasında 3. sırada yer aldı. Chelsea ise Guus Hiddink ile namağlup yürüyüşünü sürdürürken, 2 beraberliğin ardından kazandı ve 28 puana yükselerek, 13. basamağa sıçradı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor