Cezayir Halilhodzic'i bırakmak istemiyor ama...

Bordo-Mavililer'de yeni sezon takımın başında olacak isim, resmi açıklama yapılmasa da herkes tarafından biliniyor: Vahid Halilhodzic...Tecrübeli teknik adamın Cezayir ile olan sözleşmesi bitti. Dünya Kupası’na havlu atılmasının ardından Trabzonspor, Hali

Cezayir Halilhodzic'i bırakmak istemiyor ama...

Bordo-Mavililer'de yeni sezon takımın başında olacak isim, resmi açıklama yapılmasa da herkes tarafından biliniyor: Vahid Halilhodzic...

Tecrübeli teknik adamın Cezayir ile olan sözleşmesi bitti. Dünya Kupası’na havlu atılmasının ardından Trabzonspor, Halilhodzic’i beklemeye başladı. Cezayir’de ise Bosnalı çalıştırıcının takımda kalması için büyük bir imza kampanyası başlatıldı. Taraftarlar, yarına kadar internet üzerinden 1 milyon imza toplamayı hedefliyor. Ülkenin futbol federasyonu başkanı Muhammed Revara’ya da, “1982 Dünya Kupası’ndan sonra yapılan hatanın tekrarlanmasını istemiyoruz. Halilhodzic’in 1 yıl daha takımın başında kalması sağlanmalı” mesajı gönderildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin ise bu konuda herhangi bir kuşkusu yok. Bordo- Mavililer, 3 yıllık sözleşme imzalanan Halilhodzic için başlatılan bu kampanyayla ilgili olarak, “Vahid Halilhodzic’i madem bu kadar istiyorlardı, neden Dünya Kupası’ndan önce sözleşme imzalamadılar. Artık her şey için çok geç” yorumunda bulundular. Bosnalı çalıştırıcı ile geçmişten gelen bir dostluğu bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu da yaşanan bu gelişmelere rağmen son derece rahat. Artık yönetim de taraftarlar da futbolcular da başarılı teknik adamın Trabzon’a gelmesini bekliyor.

‘13 Temmuz’da gelecek’

Vahid Halilhodzic’in Trabzon’da ne zaman iş başı yapacağı da açıklandı. Kulübün CEO’su Burak Gürdal, “Yeni hocamızın gelişi konusunda bir değişiklik yok. Kendisi 13 Temmuz’da İstanbul’da olacak. Kısa süre içerisinde teknik direktörümüzü açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor