Cezayir basınında Trabzonspor

Vahid Halilhodzic ve 2 cezayirli Belkalem ve Medjani'n Trabzonspor'a transfer olmasından sonra Cezayir basını bordo-mavili takıma geniş yer ayırmaya başladı.Cezayir basınında Slimani haberinden sonra Halilhodzic'in Djabou'yu istediğini de yazdı. işte o ha

Cezayir basınında Trabzonspor

Vahid Halilhodzic ve 2 cezayirli Belkalem ve Medjani'n Trabzonspor'a transfer olmasından sonra Cezayir basını bordo-mavili takıma geniş yer ayırmaya başladı.

Cezayir basınında Slimani haberinden sonra Halilhodzic'in Djabou'yu istediğini de yazdı. işte o haber;

Halilhodzic'in Djabou ısrarı

Cezayir'in Le Buteur gazetesi, Halilhodzic'in yönetime Djabou için baskı yaptığını yazdı. Gazete, Boşnak hocanın Malouda'nın boşluğunu dolduracak en iyi ismin Djabou olduğunu söylediği bildirildi. Yönetimin de daha önce yaptığı teklifi 300 bin euro daha geliştirdiği ve Club Africain'in istediği 2.5 milyon euro'ya yaklaştığı ama arada hâlâ 500 bin euro'luk bir farkın olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler