Ceyhun "Türkiye'de 3 Yıldız Var"

Futbolcuları “Yıldızlar ve diğerleri” diye ayıran Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, Türkiye'de de 3 tane yıldız futbolcu bulunduğunu söyledi.Ceyhun, “Bunlardan biri benim, diğerleri Sergen ve Yusuf'tur. Yabancılar ise Galatasaray'da Lincoln, F

Ceyhun "Türkiye'de 3 Yıldız Var"

Futbolcuları “Yıldızlar ve diğerleri” diye ayıran Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, Türkiye'de de 3 tane yıldız futbolcu bulunduğunu söyledi.

Ceyhun, “Bunlardan biri benim, diğerleri Sergen ve Yusuf'tur. Yabancılar ise Galatasaray'da Lincoln, Fenerbahçe'de Alex ve Beşiktaş'ta ise Ricardinho. Bizler, takımın yıldız futbolcularıyız. Takımlarımızın sonuçlarını değiştirebiliriz. 11 kişi oynar ama şunu kimse unutmasın ki, maçları yıldız futbolcular kazandırır” dedi.

Milli takım için davet beklediğini de anlatan yıldız futbolcu, “Milli takıma çağrılıp, çağrılmamam hocaların tercihidir, benim değil. Liglerde oynayan tüm futbolcular milli takıma gitmek isterler. Ben de tabii ki açıkçası çağrılmayı bekliyorum” diye konuştu.

Roberto Carlos'u da “Çok üst düzey bir oyuncu” olarak tanımlayan Ceyhun, “Türkiye'ye gelişi tabii ki bir havadır. Türk futbolu için de önemli bir olaydır. Her yeni futbolcu takıma adaptasyon dönemi geçirir. Carlos da şu anda uyum dönemini yaşıyor. Bunu atlattığında daha da iyi olacağına inanıyorum. Ben de Trabzonspor'a ilk geldiğimde alışma dönemi geçirmiştim. Şimdi mükemmel durumdayım.

Futbolumun baharındayım diyebilirim” yorumunu yaptı. Kampların futbolcular adına sıkıcı geçtiğini de belirten Ceyhun, “Eğlendirici olduğu söylenemez. Ama sonuçta profesyoneliz ve işimizde bu. Fedakarlıklarda bulunuyoruz. Kamp oda-antrenman ve yemek şeklinde geçiyor” dedi.

Ersen Martin'in İspanya'nın Huelva takımıyla anlaşmasına çok sevindiğini ancak tekrar geriye dönmesinin bir takım arkadaşı olarak üzüldüğünü belirten Ceyhun sözlerini şöyle tamamladı: Ersen bir nevi yeni transfer olarak geri dönecek. Kendisine mutlaka destek olacağız. Sonuçta o bizim can ciğer arkadaşımız.
Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor