Ceyhun: Hedef şampiyonluk

Sakarya Karadenizliler Derneğini ziyaret eden genç oyuncu dernek başkanı Kamil Özkan'a kendi giydiği 6 numaralı formayı hediye etti. Karadenizliler Derneği Başkanı Kamil Özkan, Trabzonspor'un genç oyuncusu ile gurur duyduklarını ifade ederek, "İnanıyoruz

Ceyhun: Hedef şampiyonluk

Sakarya Karadenizliler Derneğini ziyaret eden genç oyuncu dernek başkanı Kamil Özkan'a kendi giydiği 6 numaralı formayı hediye etti. Karadenizliler Derneği Başkanı Kamil Özkan, Trabzonspor'un genç oyuncusu ile gurur duyduklarını ifade ederek, "İnanıyoruz ki Trabzonspor bu sene şampiyonluğa ulaşacak" dedi.

Sakarya Üniversitesi Trabzonlular Fan Club üyeleri ise bordo mavili takımın defans oyuncusu Ceyhun Gülselam'a Sakarya Üniversitesi fan club forması hediye etti. Kulüp Başkanı Efkan Bahadır, "Trabzonspor maçlarını heyecan ile izliyoruz. Bu sene şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Sizlere güveniyoruz" diye konuştu.

Ceyhun ise Trabzon camiası olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini belirterek amaçlarının şampiyon bitirmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor