Ceyhun GS'den ne kadar alacak

 Sarı-kırmızılı takım ile 3 yıllık sözleşme imzalayan genç orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam'ın yıllık 1 milyon Euro ve maç başına 5 bin Euro alacağı açıklandı.Galatasaray Kulübü tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda şu ifadeler

Ceyhun GS'den ne kadar alacak

 

Sarı-kırmızılı takım ile 3 yıllık sözleşme imzalayan genç orta saha oyuncusu Ceyhun Gülselam'ın yıllık 1 milyon Euro ve maç başına 5 bin Euro alacağı açıklandı.

Galatasaray Kulübü tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

Profesyonel Futbol Oyuncusu Ceyhun Gülselam ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya her bir sezon için 1 milyon Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 2011-2012 futbol sezonunda 5 bin Euro, 2012-2013 sezonunda 6 bin Euro ve 2013-2014 sezonunda 7 bin 500 Euro ücret ödenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler