Ceyhun: Fener'i yeneceğiz

Sezon başında Unterhaching'den Trabzonspor'a transfer olan genç futbolcu, dernekteki taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Ailesini ziyaret için Münih'te bulunan Ceyhun, bir gün önce 21. doğum gününü kutladığını söyleyerek, "Doğum günümü kutladıktan sonra

Ceyhun: Fener'i yeneceğiz

Sezon başında Unterhaching'den Trabzonspor'a transfer olan genç futbolcu, dernekteki taraftarlara şampiyonluk sözü verdi. Ailesini ziyaret için Münih'te bulunan Ceyhun, bir gün önce 21. doğum gününü kutladığını söyleyerek, "Doğum günümü kutladıktan sonra gönlüm Trabzonlu hemşehrilerimi görmek istedi ve buraya geldim. Trabzon'da olmaktan oldukça mutluyum. Trabzon'u gerçekten çok sevdim, özellikle insanlarının sıcakkanlılığı beni çok etkiledi. Takım içersindeki arkadaşlarım da beni benimsedi ve
destekliyorlar. Trabzonspor'da top oynamaktan gurur duyuyorum ve sezon sonunda şampiyon olacağımıza içtenlikle inanıyorum" dedi.

Dernek başkanı Süleyman Aydın ve üyelerden İrfan Habiboğlu'na Trabzonspor'da top koşturan tüm arkadaşlarının imzası bulunan Bordo-mavili formasını hediye eden Ceyhun'a bazı taraftarlar "Şampiyon olmasanız da olur, yeter ki Fenerbahçe'yi yenin" diye espri yapınca Bordo-mavili futbolcu, "Hem Fenerbahçe'yi yeneceğiz hem de şampiyon olacağız" diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler