Ceyhun 21 yaşına girdi

Trabzonspor'un genç oyuncusu Ceyhun Gülselam,geçtiğimiz günlerde Münih Trabzon Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Başarılı futbolcumuza burada büyük bir ilgi gösterildi. Ailesini ziyaret için Münih'e giden Ceyhun, 21. doğum gününü kutl

Ceyhun 21 yaşına girdi
Trabzonspor'un genç oyuncusu Ceyhun Gülselam,geçtiğimiz günlerde Münih Trabzon Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Başarılı futbolcumuza burada büyük bir ilgi gösterildi.


Ailesini ziyaret için Münih'e giden Ceyhun, 21. doğum gününü kutladığını belirterek, "Doğum günümü kutladıktan sonra gönlüm Trabzonlu hemşerilerimi görmek istedi ve buraya geldim. Trabzonspor'da oynamaktan ve Trabzon'da olmaktan oldukça mutluyum. Trabzon'u gerçekten çok sevdim, özellikle insanlarının sıcakkanlılığı beni çok etkiledi. Takım içersindeki arkadaşlarım da beni benimsedi ve destekliyorlar. Trabzonspor'da top oynamaktan gurur duyuyorum ve sezon sonunda şampiyon olacağımıza içtenlikle inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor