Cevabı sahada ver Onur!

Fenerbahçe maçı öncesinde sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor’da son sıkıntı Onur Kıvrak oldu.İzlanda karşısında yediği goller nedeniyle İstanbul basınının hedef gösterdiği başarılı kaleci, ağır eleştirilere maruz kaldı. Bir dönem Trabzonspor'da görev yapan

Cevabı sahada ver Onur!

Fenerbahçe maçı öncesinde sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor’da son sıkıntı Onur Kıvrak oldu.

İzlanda karşısında yediği goller nedeniyle İstanbul basınının hedef gösterdiği başarılı kaleci, ağır eleştirilere maruz kaldı. 

Bir dönem Trabzonspor'da görev yapan, milli takım kaleci antrenörü Alper Boğuşlu öğrencisini teselli etmeye çalıştı. Yıldız file bekçisinin bu durumu, kritik Fenerbahçe sınavı öncesinde Halilhodzic'in de canını sıktı. Bosnalı teknik adam, İzlanda maçını geride bırakması ve hafta sonundaki karşılaşmaya motive olması için Onur Kıvrak'la pazar gününe kadar sık sık özel görüşmeler yapacak. Onur'un moralini yerine getirmeye çalışacak.

Ayrıca İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da başarılı file bekçisiyle bir konuşma yapması bekleniyor. Bu arada Trabzonsporlu taraftarlar da sosyal medyadan Onur Kıvrak'a destek mesajları yağdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor