Cesar Navas Rubin Kazan'da

Milli futbolcumuz Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin de formasını giydikleri Rubin Kazan, kulüp tarihinin ilk İspanyol oyuncusu olacak Cesar Navas için Racing Santander'le el sıkıştı. Bonservis bedeliyle ilgili bir açıklama yapılmadı, Navas'ın Rus ekibiyle 3 yıl

Cesar Navas Rubin Kazan'da
Milli futbolcumuz Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin de formasını giydikleri Rubin Kazan, kulüp tarihinin ilk İspanyol oyuncusu olacak Cesar Navas için Racing Santander'le el sıkıştı. Bonservis bedeliyle ilgili bir açıklama yapılmadı, Navas'ın Rus ekibiyle 3 yıllık kontrat imzalayacağı bildirildi.

2007/08 Sezonu'nda Rusya Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Rubin Kazan, kulüp tarihinin ilk İspanyol futbolcusu olacak Cesar Navas için Racing Santander'le el sıkıştı.

Milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin de formasını giydikleri Rubin Kazan'ın bu transfer karşılığında İspanyol kulübüne ödeyeceği bonservis bedeliyle ilgili bir açıklama yapılmadı, Navas'ın Rus ekibiyle 3 yıllık kontrat imzalayacağı bildirildi.

29 yaşındaki savunma oyuncusu Cesar Navas 2007 yılında Malaga'dan Racing Santander'e transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor