Cernat'i ilk GÜNEŞ izlemiş

Trabzonspor'un gündeminde olan ve transfer etmek istediği oyuncuyu bahattin Güneş izlemiş ve bu oyuncuyla ilgili raporunu 1,5 yıl önce Trabzonspor kulübüne teslim ettiği öğrenildi. Konuyla ilgili haber61.net'e açıklama yapan Bahattin Güneş, daha önce Çayk

Cernat'i ilk GÜNEŞ izlemiş

Trabzonspor'un gündeminde olan ve transfer etmek istediği oyuncuyu bahattin Güneş izlemiş ve bu oyuncuyla ilgili raporunu 1,5 yıl önce Trabzonspor kulübüne teslim ettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili haber61.net'e açıklama yapan Bahattin Güneş, daha önce Çaykur Rizespor'da görev yaparken, şuan Trabzonspor'un gündeminde olan Cernat'i izledim ve bu oyuncuyla ilgili bir rapor hazırladım. Bu raporumu da Trabzonspor kulübüne verdim” dedi.

Cernat'in iyi bir oyuncu olduğunu da kaydeden Güneş, “Trabzonspor kulübü bu transfer ile uğraşıyor. Trabzonspor'un Carnet'i transfer etmesi isterim, çünkü Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Konuyla ilgili daha önceki haberimiz:

TS Cernat'e kavuşuyor

Selahattin AYDINLI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor